Тернопіль:

Курс НБУ

Курс НБУ

На Тернопільщині жінка знайшла роботу, де потрібно дивитись відео і втратила 80 тис. грн

ДТП поліція07Новини Тернопільщини: У Тернопільській області жінка знайшла роботу, де потрібно дивитись відео і втратила 80 тис. грн. 

Про це повідомили в обласній поліції. 

Як встановили правоохоронці, в одному із месенджерів жінка отримала повідомлення від невідомої особи з пропозицією легкого заробітку. Потрібно було виконувати певні завдання та отримувати за це гроші. Умови були прості – переглядати відео, ставити вподобайки та залишати під ними коментарі.

Підробіток онлайн зацікавив жінку. Щоб отримати завдання, вона мала вкласти власні кошти, які їй обіцяли повернути з відсотками. Спочатку тернополянка внесла 300 гривень, натомість отримала 400 гривень. Азарт жінки зростав. За один день вона інвестувала у «справу» 80 тисяч гривень.

Проте після здійснення чергової трансакції тернополянка не отримала ні прибутків, ні можливості повернути вкладене, адже «роботодавці» більше на зв’язок не виходили та стерли усю переписку з нею.

За даним фактом розпочато кримінальне провадження за статтею 190 (шахрайство) Кримінального кодексу України. Тривають оперативно-розшукові заходи для встановлення причетних до шахрайської схеми осіб.

Останні новини

© 2021 Тернопільські події Оперативні новини Тернополя
podiya.te.ua@gmail.com