Тернопіль:

Курс НБУ

Курс НБУ

У Тернополі чоловік обкрадав водомати: фото

thumb_132081_800_600_0_0_auto.jpgНовини Тернополя: Упродовж двох місяців 39-річний чоловік обкрадав свого колишнього роботодавця. Із заявою до поліції звернувся місцевий підприємець. Чоловік повідомив, що з його водоматів, встановлених на масиві "Дружба", невідомі викрадають гроші. Частину крадіжок зафіксували камери відеоспостереження. 

Про це повідомили в обласній поліції. 

Проведеними оперативно-розшуковими заходами працівники карного розшуку Тернопільського райуправління поліції вийшли на слід підозрюваного, а після того, як зібрали достатню доказову базу і встановили його місцеперебування, прийшли до нього з підозрою.

У ході розслідування з'ясувалося, що зловмисник після звільнення мав ключі від водоматів і впродовж дня ходив на "заробітки". За серпень-вересень із шести водоматів він викрав понад 11 тисяч гривень. 

Чоловік у скоєному зізнався. У поле зору правоохоронців він потрапляє вперше. Тернополянину  оголосили підозру відповідно до частини 4 статті 185 ККУ. За вчинене йому загрожує від 5 до 8 років позбавлення волі. Триває досудове розслідування.

Більше новин Тернополя читайте за посиланнями:

Останні новини

© 2021 Тернопільські події Оперативні новини Тернополя
podiya.te.ua@gmail.com