Тернопіль:

Курс НБУ

Курс НБУ

На Тернопільщині чоловік відсудив у жінки 20 тисяч грн, бо вона його побила

sud12Новини Тернопільщини: У Тернопільській області жінка побила чоловіка через борг. 

Про це йдеться у вироку Кременецького райсуду. 

Підозрювана розповіла, що 16 листопада 2022 року вона зранку завезла дитину в школу та під`їхала до господарства чоловіка . Потерпілий був у дворі, вона покликала його. Він вийшов до неї на вулицю. У неї був зошит і вона показала потерпілому, що він винен їй 7 тисяч 300 гривень. Почали сваритися. Потерпілий був агресивним, схопив її за шию і душив. Вона його не била. Зателефонувала на «102». Свідків у цей момент не було, вони появилися коли приїхали працівники поліції. Просить її виправдати.

На суді потерпілий пояснив, що з підозрюваною  добре знайомі. 16.11.2022 про зустріч з нею не домовлялися. Однак біля 09 години ранку вона вбігла у двір. У руках мала зошит, почала вимагати гроші за сою і обзивала його. Обоє вийшли на дорогу, вона знов обзивала його і вдарила правою рукою в ділянку лівого вуха. Він її схопив за руку і обняв. Вона зупинилася, кричала на все село. Після цього він повернувся у будинок. Обвинувачена прибігла у будинок, знов скандалила і вибігла в двір. Його боліло вухо, поїхав в поліклініку, був на експертизі. Обвинувачена принизила його, у селі всі сміються, він відчував фізичний біль, змушений звертатися за медичною допомогою, змінився звичний уклад життя. З врахуванням зазначеного, просить стягнути моральну шкоду в розмірі 50000 гривень та 10000 гривень на професійну правничу допомогу.

Суд визнав жінку винною та оштрафував на 850 грн. Вона також повинна сплатити йому 10 тисяч грн моральної шкоди та 10 тисяч грн на правову допомогу. 

Читайте більше новин Тернополя: 

Останні новини

© 2021 Тернопільські події Оперативні новини Тернополя
podiya.te.ua@gmail.com