Тернопіль:

Курс НБУ

Курс НБУ

На Тернопільщині чоловік познайомився з дівчиною і втратив 13 тисяч грн

шахрайНовини Тернопільщини:Про ймовірне шахрайство із заявою до Кременецького райвідділу поліції звернувся житель Почаєва. Чоловік розповів, що через власну безпечність перевів незнайомцям 13200 гривень. 

Про це повідомили в обласній поліції. 

Потерпілий каже, що 21 вересня на сайті познайомився з дівчиною. Вони спілкувалися, переписуючися, але в реальному житті не зустрічалися. Під час розмови подруга розповіла, що роблячи ставки на одному із Telegram-каналів виграла 20 тисяч гривень. Чоловік також захотів "легких" грошей і розпитав умови гри.

Він усе виконав так, як сказала знайома: підписався на канал, отримав від бота номер картки і закинув на неї 3220 гривень. За дві години чоловік заробив 21660 гривень. Він вирішив вивести кошти, але не зміг. З чат-боту прийшло повідомлення, що потрібно для верифікації закинути на ще один рахунок 10 тисяч гривень. Що він і зробив.

У наступному повідомленні йшлося про те, що потрібно докинути ще 18 тисяч і всі витрачені кошти, виграш та відсоток повернеться на його картку. Проте чоловік грошей більше не мав й запідозрив, що спілкується з шахраями.

Після того, як переконався в афері, звернувся до поліції. Даний факт слідчі внесли в ЄРДР відповідно до статті 190 (шахрайство) ККУ.

Більше новин Тернополя читайте:

Останні новини

© 2021 Тернопільські події Оперативні новини Тернополя
podiya.te.ua@gmail.com