Тернопіль:

Курс НБУ

Курс НБУ

На Тернопільщині чоловік порізав молодшого брата

шахрайНовини Тернопільщини: З проникаючим пораненням грудної клітки до лікарні госпіталізували 39-річного жителя Кременецького району. Чоловіка ножем поранив старший брат.

Про це повідомили в обласній поліції. 

Поліцію та швидку викликали сусіди. За попередньою інформацією, підозрюваний уже відбував покарання відповідно до статті 263 ККУ. У 2021 році чоловік, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, на власній присадибній ділянці підірвав бойову ручну осколкову гранату Ф-1. Тоді його затримали та притягнули до відповідальності.

Через два з половиною роки чоловік знову попав у поле зору поліції. 18 вересня підозрюваний розпивав спиртні напої разом із молодшим братом. Між чоловіками виникла суперечка і він, схопивши ніж, вдарив ним родича.

Сварку чули сусіди, а прийшовши, побачили пораненого односельця. Вони викликали швидку та поліцію. Потерпілого госпіталізували до реанімаційного відділення, а його кривдника затримали відповідно до статті 208 КПК. Вирішується питання про оголошення підозри згідно зі статтею 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) ККУ та обрання запобіжного заходу. 

Більше новин Тернополя читайте: 

Останні новини

© 2021 Тернопільські події Оперативні новини Тернополя
podiya.te.ua@gmail.com