Тернопіль:

Курс НБУ

Курс НБУ

На Тернопільщині під час комендантської години затримали п'яного водія

ДТП поліція07Новини Тернопільщини: Під час комендантської години співробітники групи реагування патрульної поліції Бережанського відділення поліції зупинили автомобіль марки «ВАЗ-21099».

Про це повідомили в обласній поліції. 

За кермом транспортного засобу перебував 43-річний житель Нараївської громади. Під час спілкування правоохоронці помітили у нього ознаки алкогольного сп’яніння. Поліцейські запропонували водієві пройти огляд на стан сп’яніння за допомогою алкотесту драгер, на що він погодився. Результат виявився позитивним – у нього виявили легку ступінь алкогольного сп’яніння.

Водій хотів «домовитись» з поліцейськими, аби вони не складали на нього протокол, та запропонував їм 10 тисяч гривень хабара.

Правоохоронці попередили правопорушника про кримінальну відповідальність за пропозицію неправомірної вигоди, але чоловік продовжував наполягати.

Факт корупційного правопорушення задокументувала слідчо-оперативна група, яку викликали на місце події інспектори.

За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 1 за ст. 369 ККУ (пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі). Санкція статті передбачає покарання від штрафу до 4 років позбавлення волі.

Більше новин Тернополя читайте за посиланнями: 

Останні новини

© 2021 Тернопільські події Оперативні новини Тернополя
podiya.te.ua@gmail.com