Тернопіль:

Курс НБУ

Курс НБУ

У Тернополі чоловік знайшов чужий телефон і вкрав 35 тисяч грн

злодійНовини Тернополя: До співробітників Тернопільського райуправління поліції надійшло повідомлення від 65-річної жительки обласного центру про те, що невідома особа незаконним шляхом списала кошти з її банківської картки. Загальна сума – майже 35 тисяч гривень.

Про це повідомили в обласній поліції. 

Зі слів потерпілої, вона ніяких трансакцій не проводила і доступ до її банківської картки ніхто зі сторонніх осіб не мав. Жінка пригадала, що минулого року загубила свій мобільний телефон. Ця деталь допомогла поліцейським швидко розкрити злочин. Як з’ясували правоохоронці, саме за допомогою сім-картки потерпілої і були зняті кошти з її рахунку.

У ході оперативно-розшукових заходів співробітники кримінальної поліції встановили особу зловмисника. Ним виявився раніше судимий 27-річний житель Тернополя.

Як з’ясувалося, фігурант, знайшовши чужий мобільний телефон на вулиці, отримав доступ до банківського додатка потерпілої. Декілька разів перекидав кошти з її рахунку на свій.

Відомості за даним фактом внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.3 ст.190 (шахрайство, вчинене шляхом незаконних операцій з використанням електронно-обчислювальної техніки) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до 8 років позбавлення волі.

Більше новин Тернополя читайте за посиланнями: 

Останні новини

© 2021 Тернопільські події Оперативні новини Тернополя
podiya.te.ua@gmail.com