Тернопіль:

Курс НБУ

Курс НБУ

На Тернопільщині підприємець створив фірму, щоб вивозити чоловіків за кордон

поліція098Новини Тернопільщини:За даними слідства підприємець в одному із міст Тернопільщини зареєстрував на підставну особу транспортне підприємство та отримав ліцензію для міжнародних перевезень вантажів та пасажирів.

Про це повідомили в олбасній прокуратурі.

Разом із 2 спільниками чоловік за 6-7 тисяч доларів США переправляв військовозобов’язаних чоловіків через кордон України, реєструвавши їх у системі «Шлях» як водіїв підприємства. Деякі з переправлених «водіїв» навіть не мали водійського посвідчення. Охочих виїхати таким способом вони шукали серед знайомих, оскільки усі учасники групи вже кілька років займалися перевезеннями людей та доставлянням багажів за кордон і володіли великою базою клієнтів.

На сьогодні вже задокументовано 5 випадків незаконного перетину кордону за допомогою цієї групи осіб, а ще 140 фактів перевіряється у ході слідчих дій. Розслідування здійснюють слідчі здійснюють слідчі ТУ ДБР, розташованого у місті Львові, за оперативного супроводу працівників УСБУ в Тернопільській області та УСР в області ДСР НП України.

Більше новин Тернополя читайте за посиланнями: 

Останні новини

© 2021 Тернопільські події Оперативні новини Тернополя
podiya.te.ua@gmail.com