Тернопіль:

Курс НБУ

Курс НБУ

На Тернопільщині затримали велосипедного злодія

велосипед1Новини Тернопільщини: Незважаючи на численні застереження, люди нехтують елементарними правилами безпеки щодо зберігання двоколісних транспортних засобів.

Про це повідомили в обласній поліції.

З заявою про крадіжку до кременецьких поліцейських звернулася мешканка Почаєва. Жінка розповіла, що з під’їзду її будинку зникли два велосипеди, вартістю понад 16 тисяч. Транспорт власниця залишила без будь яких захисних кріплень. чим легко скористався злодій.

Оперативно-пошуковими заходами правоохоронці розшукали злодія. Ним виявився місцевий мешканець. Один велосипед злодій вже  зумів продати, інший правоохоронці вилучили. За фактом крадіжки розпочато кримінальне провадження згідно частини 4 статті 185 ККУ.

Працівники поліції вкотре застерігають власників велосипедів: навіть найдорожчий трос не вбереже транспорт від крадіжки, якщо він зберігається на сходовій клітці, не захистить від чужих посягань власне подвір’я, якщо воно не зачинене на замок. Тому не полінуйтеся поставити велосипед у гараж або ж знайти йому місце в квартирі.

Більше новин Тернополя читайте за посиланнями: 

Останні новини

© 2021 Тернопільські події Оперативні новини Тернополя
podiya.te.ua@gmail.com