Тернопіль:

Курс НБУ

Курс НБУ

На Тернопільщині чоловік обкрадав магазини і будинки

645227476c3d0585435096.jpgНовини Тернопільщини: У Тернопільській області затримали серійного злодія. 

Про це повідомили в обласній поліції. 

Перший факт крадіжки було задокументовано у лютому в селі Великий Ходачків, де й мешкає підозрюваний. Вночі тоді ще невідомий зловмисник проник до торгового закладу і виніс готівку та блок цигарок. Потерпілі заявили про збитки на суму майже 17 тисяч гривень.

Через деякий час крадіжка сталася у Підгородньому. З приватного будинку, де ніхто не мешкає, було викрадено плазмовий телевізор.

Оперативні заходи, які здійснювали співробітники управління карного розшуку спільно з колегами із відділення поліції №1 міста Тернополя вивели на слід 29-річного жителя села Великий Ходачків. До слова, чоловік у минулому проблем із законом не мав.

У ніч на 27 квітня сталася ще одна крадіжка – у селі Великий Ходачків з приватного помешкання було викрадено ювелірні прикраси на суму майже 50 тисяч гривень. Спосіб проникнення – як у решти випадках – шляхом пошкодження вікна. Тоді оперативники взяли зловмисника з наявними речовими доказами, що вказувало на його причетність до скоєння злочину.

За всіма фактами майнових злочинів розпочато кримінальні провадження. Слідчі оголосили зловмисникові підозру за частиною 4 статті 185 Кримінального кодексу. Йому обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Більше новин Тернополя читайте за посиланнями: 

Останні новини

© 2021 Тернопільські події Оперативні новини Тернополя
podiya.te.ua@gmail.com