Тернопіль:

Курс НБУ

Курс НБУ

У Чорткові власниця салону краси звинуватила колишнього коханого у побитті

9p sud d 850Новини Тернопільщини: У Чорткові власниця салону краси звинуватила колишнього коханого у побитті, проте суд виправдав чоловіка. 

Про це йдеться у вироку Чортківського райсуду, пишуть Тернопільські події. 

Чоловік на суді повідомив, що з жінкою вони були знайомі з лютого 2021 року. В серпні того року вони разом поїхали в Польщу і були там до січня 2022 року. Настя була вагітна. Проте жінка заявила, що чоловік їй не потрібен.

В березні 2022 року жінка народила хлопчика. Коли вона повернулась в Україну в квітні того року, то зателефонувала йому та запропонувала зустрітися. Під час зустрічі вона сказала, що хоче відкрити салон краси, і попросила дати гроші на це. Він погодився та знову запропонував одружитися. 

Їхні відносини були побудовані на настроях жінки. Він завжди допомагав, чим міг. Коли він давав гроші, то вона говорила, що дитина його, якщо ні, то не його.

07 серпня 2022 року жінка зранку зателефонувала йому та сказала, що треба зустрітися, поговорити про дитину та про майбутнє. Ввечері, після роботи він прийшов в салон. В салоні були дві подружки жінки. Він часто до того заходив в салон. Він не захотів обговорювати при людях особисті питання та попросив Настю вийти з ним в коридор.

Коли вони вийшли в коридор, то жінка сказала, що їй потрібні гроші на салон та на дитину. Він відповів, що грошей не має, а тому не дасть їй. А також сказав, що хоче зробити тест ДНК на батьківство. Почувши це, вона нібито почала голосно ображати його, принижувати, говорячи, що він бідний та присіла на верхню сходинку, схопившись за голову. Він мовчав та її не чіпав. Вона попросила подати руку, щоб допомогти їй підвестися. Він подав їй, здається, праву руку. В цей час вийшли дівчата, запитати, чи все добре. Після цього він вийшов на вулицю, не повертаючись в салон. Після цього 15 серпня жінка телефонувала до нього і знову пропонувала зустрітись. 17 серпня 2022 року вона зателефонувала до нього і викликала на вулицю. Коли він вийшов на вулицю, біля поліклініки, вона заговорила його, а в цей час двоє хлопців зненацька напали на нього та побили його. Йому спричинено тілесні ушкодження середньої тяжкості. Він звернувся з заявою в поліцію. На даний час триває слідство.

На суді жінка стверджувала, що підозрюваний не є батьком дитини та постійно її переслідує і навіть побив. Проте вона вирішила тільки через певний час звернутись до поліції. 

Оскільки у суду не було достатньо доказів, він виправдав чоловіка. 

Більше новин Тернополя читайте за посиланнями: 

Останні новини

© 2021 Тернопільські події Оперативні новини Тернополя
podiya.te.ua@gmail.com