Тернопіль:

Курс НБУ

Курс НБУ

У Тернополі чоловік побив знайомого, бо той образив його матір

9p sud d 850Новини Тернополя: У Тернополі нападника побив чоловіка, бо той нібито образив його матір. 

Про це йдеться у вироку Тернопільського міськрайонного суду. 

На суді підозрюваний розповів, що свою вину у вчиненні інкримінованого йому кримінального проступку, передбаченого ч.2 ст.125 КК України визнав частково.

Показав, що дізнався про конфлікт, що відбувся між його матір`ю та чоловіком, в якому останній образив матір, у зв`язку з цим він 24.04.2022 близько 20-ої год. при зустрічі в парку «Національного відродження» в м.Тернопіль, наніс чоловіку один удар кулаком лівої руки в ділянку рота, від чого він втратив рівновагу та впав на землю.

Після цього він наніс ще не менше 3, але не виключено - 5 ударів ногами в ділянку живота. Заперечив зйомку своїх дій на мобільний телефон. Обвинувачений також вказав, що не вибачився перед потерпілим, хоча і вважає свій вчинок неправомірним та неприпустимим, а також шкодує про скоєне. В судовому засіданні обвинувачений цивільний позов потерпілого - визнав частково, на суму 1000 грн. в рахунок відшкодування завданої кримінальним правопорушенням моральної шкоди.

Чоловіка відправили на 200 годин виправних робіт. Також він повинен заплатити потерпілому: 3890 (три тисячі вісімсот дев`яносто) гривень в рахунок відшкодування матеріальної шкоди, 20000 (двадцять тисяч) гривень в рахунок відшкодування моральної шкоди та 10000 (десять тисяч) гривень витрат на правову допомогу.

Більше новин Тернополя читайте за посиланнями: 

Останні новини

© 2021 Тернопільські події Оперативні новини Тернополя
podiya.te.ua@gmail.com