Тернопіль:

Курс НБУ

Курс НБУ

На Тернопільщині чоловік побив знайомого, бо той "здав його поліції"

sudНовини Тернопільщини: На Тернопільщині знайомий побив чоловіка. 

Про це йдеться у вироку Заліщицького райсуду, пишуть Тернопільські події. 

Потерпілий суду розповів, що 19.12.2022 він прийшов у гості до своєї двоюрідної сестри, посидів трохи у неї, поспілкувався, і пішов назад додому. У вечірню добу (приблизно о 22:00 год.), він йшов по вул. Шевченка у с. Нирків і зустрів по дорозі знаймого, який на нього напав, схопив руками за груди зі словами «я тебе зараз закопаю».

Потім нападник вдарив його правою рукою у ліве око, від чого він впав на землю, а той взяв його за одяг та вдарив головою об долівку, а потім двічі кулаком в обличчя в ділянку верхньої губи зліва. Потім той піднявся і вдарив його ногою в тулуб зліва. Йому вдалося зателефонувати до чоловіка сестри, якому він встиг повідомити, що нападник його добиває. Той також відібрав у нього телефон, через що його жінка не змогла до нього додзвонитися.

Згодом підійшла його дружина, і чоловік залишив їх та пішов до хати. До цієї сутички у нього з нападником виник словесний конфлікт через те, що ніби він його здав поліції. Свого кривдника він не вибачає, просив суду прийняти достатнє для його виправлення покарання.

На суді підозрюваний заперечив напад, проте суду було достатньо доказів, щоб засудити нападника до 160 годин виправних робіт. 

Більше новин Тернополя читайте за посиланнями: 

Останні новини

© 2021 Тернопільські події Оперативні новини Тернополя
podiya.te.ua@gmail.com