Тернопіль:

Курс НБУ

Курс НБУ

Житель Тернопільщини хотів купити авто і втратив 190 тис. грн

police5jpegНовини Тернопільщини: Мешканець Кременеччини хотів купити авто з за-кордону, однак втратив свої ж гроші. Потерпілий знайшов сайт з  оголошеннями про продаж машин з Європи.

Про це повідомили в обласній поліції. 

Продавець зазначав, що приганяє потрібну модель за певну оплату. Тернополянин вирішив замовити авто та здійснив через термінал передоплату за послуги - 900 доларів. Іномарка так і не перетнула український кордон, продавець зник, а з ним і весь завдаток.

Знайшов оголошення про  придбання авто закордоном ще один потерпілий, мешканець Теребовлянщини. Він домовився з продавцем, про оплату та перевів на картку завдаток -  20 тисяч гривень. Однак шахрай знову зателефонував та повідомив, що необхідно доплатити ще 40 000 гривень. Чоловік знову сумлінно перевів  гроші.

На тому торги не завершилися, бо зловмисник таки спробував заробити ще. Аферист за два дні зателефонував втретє, повідомивши, що виникли труднощі при перетині кордону і  необхідно оплатити всю суму за автівку та за доставку. Потерпілий втратив понад 190 000 гривень і залишився без іномарки. Номер продавця  зник з мережі.

Більше новин Тернополя читайте за посиланнями: 

Останні новини

© 2021 Тернопільські події Оперативні новини Тернополя
podiya.te.ua@gmail.com