Тернопіль:

Курс НБУ

Курс НБУ

На Тернопільщині 20-річний хлопець обікрав свого друга

police2Новини Тернопільщини: Зі слів заявника, подія трапилася в ніч з 1 на 2 серпня. Того вечора молодий парубок відпочивав зі своїм приятелем. А вранці, коли прокинувся, то виявив відсутність сумки, в якій знаходилися документи, банківські картки та мобільний телефон.

Про це повідомили в обласній поліції. 

У ході перевірки отриманої інформації, правоохоронці встановили, що близько 2 години ночі невідома особа здійснила транзакцію та перевела кошти  в сумі 5600 гривень з рахунку заявника в одну із букмекерських контор. У протиправному поліцейські запідозрили приятеля потерпілого, адже за словами заявника, знайомий знав пароль від мобільного та міг без труднощів привласнити гроші.

Підозрюваний 2002 року народження у скоєному злочині зізнався, однак пояснити причину свого поступку не зміг. Мобільний телефон та документи працівники поліції вилучили.

За фактом крадіжки слідчі відділення поліції № 1 м. Збараж розпочали досудове розслідування відповідно до частини 4 статті 185 Кримінального кодексу України. Крадія судитимуть по законах воєнного часу.

Більше новин Тернополя читайте за посиланнями:

Останні новини

© 2021 Тернопільські події Оперативні новини Тернополя
podiya.te.ua@gmail.com