Тернопіль:

Курс НБУ

Курс НБУ

У Тернополі чоловік обікрав будівельника

police5jpegНовини Тернополя: Зловмисник обікрав одного з працівників будівельної організації, зайшовши до приміщення, де робочий залишив свої речі.

Про це повідомили в обласній поліції. 

Про незаконні звинувачення щодо нього та утримання зловмисник сам повідомив у поліцію після того, як на новобудові, де він тинявся, його затримали працівники. Виїхавши на місце події, поліцейські з’ясували: зловмисник таким чином намагався відвернути від себе увагу, проте насправді напередодні вчинив крадіжку грошей в одного з працівників. Зі слів потерпілого, першого серпня хтось викрав з його наплічника чотири тисячі гривень. Рюкзак чоловік залишив в одній з новозбудованих квартир, яка служила роздягальнею для будівельників.

Того дня виявити злодія не вдалося. Проте наступного - працівники помітили підозрілого чоловіка, який без діла ходив між поверхами новобудови. Його й запідозрили. Поліцейські, що виїхали на виклик 37-річного тернополянина, з’ясували, що чоловік лише рік тому повернувся з місць позбавлення волі, де відбував покарання за майнові злочини. Після спілкування з правоохоронцями він зізнався, що напередодні вчинив крадіжку грошей з рюкзака потерпілого. Думав, й цього разу пощастить, та його помітили будівельники. «Театр» з викликом поліції начебто за незаконне утримання обернувся для зловмисника черговим кримінальним провадженням.

Відомості за даним фактом внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 4 статті 185 (крадіжка, скоєна в умовах воєнного стану) Кримінального кодексу. Зловмисникові «світить» сім років колонії. 

Більше новин Тернополя читайте за посиланнями:

Останні новини

© 2021 Тернопільські події Оперативні новини Тернополя
podiya.te.ua@gmail.com