Тернопіль:

Курс НБУ

Курс НБУ

На Тернопільщині судили чоловіка, який не платив аліментів

sudНовини Тернопільщини: У Тернопільській області судили чоловіка, який не платив аліментів. 

Про це повідомили у Підгаєцькому районному суді. 

Громадянин у період із 12 квітня 2022 року по 30 квітня 2022 року ухилявся від виконання передбачених законодавством обов`язків, щодо належного забезпечення своїх двох дітей, де у вищевказаний час не сплачував аліменти на дітей, не цікавився їх життям, здоров`ям і навчанням, чим вчинив правопорушення, передбачене ч.1 ст.184 КУпАП.

В протоколі про адміністративне правопорушення серії ВАБ №732631 від 10 червня 2022 року, зазначено, що громадянин у період із 01 травня 2021 року по 31 травня 2022 року ухилявся від виконання передбачених законодавством обов`язків, щодо належного забезпечення своїх дітей, де у вищевказаний час не сплачував аліменти на дітей, не цікавився їх життям, здоров`ям і навчанням, чим вчинив правопорушення, передбачене ч.1 ст.184 КУпАП.

В судовому засіданні ОСОБА_1 пояснив, що немає роботи, працює неофіційно та заробляє недостатньо, а тому виникла така заборгованість по сплаті аліментів, яку він по мірі можливості сплачує.

Чоловік пояснив, що не сплачував аліменти на своїх дітей, оскільки в країні війна та і у нього скрутне матеріальне становище.

Його визнали винним у вчиненні адміністративних правопорушень, передбачених ч.1 ст.184 КУпАП та накласти на нього адміністративне стягнення відповідно до ч.2 ст.36 КУпАП у виді штрафу в розмірі 50 (п`ятдесят) неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, тобто в сумі 850 грн.

Більше новин Тернополя читайте за посиланнями: 

Останні новини

© 2021 Тернопільські події Оперативні новини Тернополя
podiya.te.ua@gmail.com