Тернопіль:

Курс НБУ

Курс НБУ

У Тернопільській області продають спиртзавод: коли відбудеться аукціон

73011b6 липня 2021 року відбудеться онлайн-аукціон з приватизації окремого майна Мишковицького місця провадження діяльності та зберігання спирту ДП «Укрспирт» (спиртове виробництво).

Про це повідомили в Тернопільській ОДА. 

Підприємство розташоване в двох локаціях на Тернопільщині: селі Мишковичі та селищі міського типу Дружба.

До складу об'єкта приватизації входять будівлі та споруди загальною площею 12 318,5 м², серед яких: адміністративний корпус, виробничі корпуси, спиртосховища, склади, майстерні, градирня, бардосховище тощо. Наявне основне технологічне обладнання, що знаходиться в задовільному стані, а також необхідні комунікації: водопостачання, електропостачання, каналізація та під'їзні шляхи.

Загалом перелік окремого майна, що буде виставлено на онлайн-аукціон, складається з 511 найменувань будівель, обладнання, рухомого та іншого майна.

Загальна площа земельних ділянок – 13,8553 га.

Стартова ціна активу становить 7 291 753 грн, а прийом заявок на участь в онлайн-аукціоні триватиме до 5 липня 2021 року.

Приватизація Мишковицького місця провадження діяльності та зберігання спирту ДП «Укрспирт» проходить в рамках демонополізації спиртової галузі, яка розпочалася в 2020 році. Загалом на приватизацію держава виставить 41 МПД, що входять до держпідприємства «Укрспирт» та ще 37 заводів, що об'єднані в концерн «Укрспирт».

Більше новин Тернополя читайте за посиланнями: 

Останні новини

© 2021 Тернопільські події Оперативні новини Тернополя
podiya.te.ua@gmail.com