Тернопіль:

Курс НБУ

Курс НБУ

У Тернополі виготовляли фальшивий алкоголь відомих брендів

1DSC04379.jpgНовини Тернополя: У Тернополі викрили гуральню, яка підробляла алкоголь відомих брендів. 

Про це повідомили в обласній Нацполіції. 

Незаконний підпільний цех працював в обласному центрі на вулиці Поліський. Організатор протиправних заробітків - житель  Тернополя, 1983 року народження. 

Він з товаришами на території складських приміщень "виготовляв" алкогольну продукцію під марками відомих українських та зарубіжних виробників, але за власними рецептами. "Бізнесмени" закупили усе необхідне обладнання, знайшли постачальників сировини і налаштували технологічний процес з виробництва горілчаної продукції. 

У кожного були свої обов’язки: одні виготовляли алкоголь, інші відповідали за постачання спирту, корків марок акцизного податку та реалізацію товару. Сурогат реалізовували в торгових точках міста та області. На території Тернополя незаконна гуральня працювала впродовж кількох місяців. 

«Жителі Тернопільської області в підсобному приміщенні організували виготовлення контрафактної горілки шляхом змішування води та спирту – це горілка, а коньяк – змішували спирт з водою та додавали барвники. Виробництво контрафактної продукції відбувалася в умовах абсолютної антисанітарії», - розповів очільник УСР. 

Триває слідство. 

Більше новин Тернополя читайте за посиланнями:

Останні новини

© 2021 Тернопільські події Оперативні новини Тернополя
podiya.te.ua@gmail.com