Тернопіль:

Курс НБУ

Курс НБУ

На Тернопільщині чоловік вчинив ДТП і пропонував поліції 200 доларів хабара

police5jpegНовини Тернопільщини: До Бучацького відділення поліції надійшло повідомлення від медиків про те, що до них з тілесними ушкодженнями потрапив 34-річний житель Золотопотіцької селищної громади. Виїхавши до лікарні, поліцейські встановили, що травми потерпілий отримав внаслідок падіння зі скутера.

Про це повідомили в обласній поліції. 

Як з’ясувалося, чоловік, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, не впорався з керуванням двоколісного транспортного засобу та з'їхав у кювет. На щастя, пасажирів разом з ним не було.

Щоб уникнути адміністративної відповідальності,  водій-порушник почав пропонувати співробітникам групи реагування патрульної поліції 200 американських доларів. Правоохоронці  попередили чоловіка, що за такий вчинок передбачена кримінальна відповідальність. Та попри це кермувальник не зупинявся. Факт пропозиції неправомірної вигоди задокументувала слідчо-оперативна група, яку  викликали інспектори.

Відомості за даним фактом внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 369 (пропозиція та надання неправомірної вигоди службовій особі) Кримінального кодексу України.

Більше новин Тернополя читайте за посиланнями:

Останні новини

© 2021 Тернопільські події Оперативні новини Тернополя
podiya.te.ua@gmail.com