Тернопіль:

Курс НБУ

Курс НБУ

На Тернопільщині оновлено шість приймальних відділень швидкої допомоги

61c47fe7abf61489515715.jpgНовини Тернопільщини: У рамках програми «EMERGENCY 2021» в області оновлено шість приймальних відділень, які повністю змінюють філософію надання невідкладної медичної допомоги. 

Про це повідомили в Тернопільській ОДА. 

Одне з них – у Тернопільській обласній клінічній лікарні  - збудоване «з нуля». Йдеться про відокремлений корпус, з’єднаний з іншою будівлею «теплим переходом». У відділенні передбачено 6 ліжок, де перебуватимуть пацієнти до визначення подальшої тактики лікування. 

Ще одне приймальне відділення оновлено у Тернопільській комунальній міській лікарні №2. У медичному закладі облаштували консультативно-оглядове приміщення та зали для очікування пацієнтів.. Приймальне відділення має три входи: в’їзд для автотранспорту швидкої медичної допомоги через павільйон або критий навіс, вхід для планових хворих та окремий бокс для пацієнтів із ознаками інфекційної хвороби. 

Впродовж року в області триває будівництво амбулаторії загальної практики сімейної медицини. Відкриття відбулися у Підгайцях, Ласківцях, Борсуках, Збаражі, Городищі.

Більше новин Тернополя читайте за посиланнями: 

Останні новини

© 2021 Тернопільські події Оперативні новини Тернополя
podiya.te.ua@gmail.com