Тернопіль:

Курс НБУ

Курс НБУ

На Тернопільщині п'яний чоловік пропонував поліції 100 доларів

police2Новини Тернопільщини: У Тернопільській області нетверезий чоловік пропонував поліції 100 доларів, щоб вони його відпустили. 

Про це повідомиляють в обласній поліції. 

Під час патрулювання співробітники групи реагування патрульної поліції Лановецького відділення поліції зупинили водія скутера.  42-річний чоловік пересувався на двоколіснику, на якому не було номерних знаків. Під час спілкування поліцейські відчули від водія запах спиртного та запропонували йому пройти освідування на стан алкогольного сп’яніння. Прилад Drager підтвердив, що керманич нетверезий.

Щоб уникнути адміністративної відповідальності,  водій-порушник став пропонувати поліцейським 100 американських доларів. Правоохоронці  попередили чоловіка, що за пропозицію та надання службовій особі неправомірної вигоди передбачена кримінальна відповідальність. Та попри це кермувальник не зупинявся. Факт пропозиції неправомірної вигоди задокументувала слідчо-оперативна група, яку  на місце події викликали інспектори.

Відомості за даним фактом внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 369 (пропозиція та надання неправомірної вигоди службовій особі) Кримінального кодексу України.

Більше новин Тернопільщини читайте за посиланнями:

Останні новини

© 2021 Тернопільські події Оперативні новини Тернополя
podiya.te.ua@gmail.com