Тернопіль:

Курс НБУ

Курс НБУ

На Тернопільщині чоловік побив родичку, бо вона розмовляла з сусідкою

sudНовини Тернопільщини: У Тернопільській області чоловік побив родичку, бо вона розмовляла з сусідкою. У родини були неприязні стосунки. 

Про це йдеться у постанові Чортківського райсуду, пишуть Тернопільські події

17 травня 2021 року біля 19 години 40 хвилин на території домогосподарства, яке знаходиться, в ході словесної суперечки з жінкою, яка вникла на ґрунті особистих непорозумінь, діючи умисно, усвідомлюючи характер своїх дій та бажаючи і передбачаючи настання суспільно-небезпечних наслідків, правою рукою схопив за ліве плече потерпілу та стиснув.

Потерпіла в судовому засіданні дала показання, якими підтверджується те, що її діти є племінниками обвинуваченого та його дружини. Діти мають на праві власності частину будинку після смерті батька. Інша частина будинку перебуває у власності дружини обвинуваченого. Земельна ділянка буля будинку ще не приватизована і роздідена між ними умовно. В травні 2021 року біля 18-19 години вона прийшла з дочкою до будинку, маючи намір обробити земельну ділянку. Але прийшла сусідка і вони стали спілкуватися. В цей час вишов з будинку обвинувачений і став виганяти сусідку з подвір`я. Коли сусідка вже була за брамою, то тоді з городу підійшла дочка. Під час конфлікту обвинувачений схопив її за руку та стиснув і від цього вона відчула біль і їй було неприємно. Пізінше на цій руці вона виявила синяк, і в зв`язку з цим звернулась з заявою в поліцію.

Суд оштрафував чоловіка на 680 грн. Також він повинен сплатити потерпілій 3 тис. грн моральної компенсації. 

Більше новин Тернополя читайте за посиланням:

Останні новини

© 2021 Тернопільські події Оперативні новини Тернополя
podiya.te.ua@gmail.com