Тернопіль:

Курс НБУ

Курс НБУ

На Тернопільщині за вихідні поліція затримали 5 водіїв, які були нетверезі

309237018_460178049476846_5827396581881953363_n.jpgНовини Тернопільщини: За минулі вихідні тернопільські патрульні виявили 5 водіїв, які керували транспортними засобами в стані алкогольного чи наркотичного сп'яніння.

Про це повідомили в патрульній поліції Тернопільщини. 

На 4 осіб інспектори склали протоколи за ч. 1 ст. 130 (Керування транспортним засобом в стані сп'яніння) КУпАП, а стосовно 1 водія патрульні склали інші адмінматеріали, адже з'ясувалося, що чоловік вже не вперше сідає за кермо напідпитку.

Автівку Volkswagen інспектори зупинили за порушення ПДР на автодорозі М-09 Тернопіль — Львів — Рава-Руська, в суботу близько опівночі. Під час спілкування з водієм, патрульні виявили в нього ознаки алкогольно сп'яніння та запропонували чоловікові пройти огляд на стан сп'яніння на місці зупинки за допомогою алкотесту Драгер, на що останній погодився. Результат огляду виявився позитивним, прилад зафіксував 0.35 проміле алкоголю в крові водія.

Окрім того, перевіривши інформацію про чоловіка згідно з базами даних, інспектори встановили, що водій вже притягався до відповідальності за керування автомобілем в стані сп'яніння та позбавлений права керувати транспортним засобом за рішенням суду. Тож, охоронці порядку склали на громадянина протокол за ч. 2 ст. 130 (Повторне протягом року керування транспортним засобом в стані сп'яніння) та винесли постанову за ч. 4 ст. 126 (Керування транспортним засобом особою, яка позбавлена такого права) КУпАП.

Більше новин Тернополя читайте за посиланнями: 

Останні новини

© 2021 Тернопільські події Оперативні новини Тернополя
podiya.te.ua@gmail.com