Тернопіль:

Курс НБУ

Курс НБУ

На Тернопільщині чоловік біля магазину побив дитину: він заплатить 5 тис. грн

9p sud d 850Новини Тернополя: У Тернопільській області чоловік біля магазину побив дитину. Він заплатить потерпілому 5 тис. грн та відпрацює 100 годин виправних робіт. 

Про це йдеться у вироку Заліщицького райсуду, повідомляють Тернопільські події. 

Чоловік свою вину в пред`явленому обвинуваченні визнав повністю, підтвердив викладені вище обставини вчинення кримінального проступку та пояснив, що 25 квітня цього року приблизно під вечір він вийшов з маркету, що розташований по вул. Центральній у с. Торське і побачив біля нього гурт підлітків. У нього виникла словесна перепалка із хлопцем, під час якої він, наніс йому один удар лівою ногою в шию. Запевнив суд, що у вчиненому ним проступку щиро розкаюється.

Потерпілий суду пояснив, що 25 квітня 2022 року близько 19 год. 00 хв., він разом з друзями відпочивав біля магазину «СООП», що розташований по вул. Центральна у с. Торське. Згодом з магазину вийшов підозрюваний, який почав лаятися у їхню сторону. Під час цього конфлікту дорослий ударив його лівою ногою у шию через що у нього виникло садно і дуже боліла шия. Пізніше чоловік перед ним вибачився і він його також вибачив.

Суд визнав підозрюваного винним та засудив до 100 годин виправних робіт. Також він повинен заплатити хлопцю 5 тис. грн моральної шкоди. 

Більше новин Тернополя читайте за посиланнями: 

Останні новини

© 2021 Тернопільські події Оперативні новини Тернополя
podiya.te.ua@gmail.com