Тернопіль:

Курс НБУ

Курс НБУ

У Тернополі чоловік вчинив ДТП і втік

306892049_452076443620340_1874690746699266770_n.jpgНовини Тернополя: Патрульні отримали повідомлення про ДТП без травмованих на проспекті Степана Бандери. Заявниця розповіла, що водій автомобіля Nissan пошкодив її автівку Opel, вийшов з машини, поспілкувався з нею та пішов у невідомому напрямку.

Про це повідомили у патрульній поліції Тернопільщини. 

Громадянка також повідомила, що чоловік мав явні ознаки алкогольного сп'яніння. Інспектори оперативно прибули за вказаною адресою, встановили власника залишеної автівки Nissan, зв'язалися з чоловіком та повідомили йому про необхідність повернутися на місце вчинення ДТП. Громадянин прибув за потрібною адресою, очевидці та заявниця впізнали в ньому винного винуватця ДТП. Під час спілкування з водієм-правопорушником інспектори виявили в нього явні ознаки алкогольного сп'яніння, тому запропонували останньому пройти огляд на стан сп'яніння на місці зупинки транспортного засобу чи у найближчому медичному закладі, на що чоловік категорично відмовився.

Патрульні склали на громадянина протоколи за ст. 122-4 (Залишення місця ДТП), за ч. 1 ст. 130 (Керування транспортним засобом в стані сп'яніння), за ст. 124 (Порушення ПДР, що спричинило ДТП) КУпАП, вилучили посвідчення водія та направили автомобіль на арештмайданчик.

Більше новин Тернополя читайте за посиланнями: 

Останні новини

© 2021 Тернопільські події Оперативні новини Тернополя
podiya.te.ua@gmail.com