Тернопіль:

Курс НБУ

Курс НБУ

На Тернопільщині батько побив друга доньки, бо вважав, що через нього вона розлучилась

sud09Новини Тернопільщини: У Теребовлянській громаді на Тернопільщині чоловік відгамселив друга доньки, бо вважав, що через нього вона розлучилась зі своїм нареченим.

Про це йдеться у вироку Теребовлянського райсуду, повідомляють Тернопільські події

Батько біля магазину напав на друга своєї доньки. Обвинувачений просив потерпілого «не лізти» в сім`ю дочки, на що потерпілий розсміявся, чим дуже рознервував підозрюваного.

Підозрюваний розкаявся у вчиненому. Щодо відшкодування шкоди потерпілому пояснив, що після події пропонував гроші потерпілому, однак останній відмовився. Щодо заявлених цивільних позовів, то проти позову прокурора заперечував, частково визнав цивільний позов потерпілого у частині відшкодування матеріальної шкоди, при цьому в ході судового розгляду обвинуваченим було відшкодовано потерпілому матеріальну шкоду у сумі 65000 грн, щодо стягнення моральної шкоди заперечував.

Донька підозрюваного заявила, що батько неправильно вчинив, оскільки потерпілий нічого поганого стосункам з нареченим не зробив.

Суди визнав підозрюваного винним та засудив його до 1 року іспитового терміну. Також він повинен заплатити 16710 матеріальної шкоди, 20 тис. гривень моральної шкоди та 1 443 (одна тисяча чотириста сорок три) грн 34 коп. витрат на проїзд у судові засідання. 

Більше новин Тернополя читайте за посиланнями: 

Останні новини

© 2021 Тернопільські події Оперативні новини Тернополя
podiya.te.ua@gmail.com