Тернопіль:

Курс НБУ

Курс НБУ

Жительку Тернопільщини змусили через суд повернути 12 тис. грн субсидії

gas1Новини Тернопільщини: Жительку Тернопільської області через суд змусили повернути 12 тис. грн субсидії. 

Про це йдеться у вироку Зборівського райсуду, повідомляють Тернопільські події

"Жінка з метою отримання допомоги на оплату житлово-комунальних послуг, достовірно знаючи про те, що її чоловік 25 лютого 2020 року набув, у власність мотоцикл марки «SYM SYMPHONY ST 200», 2019 року випуску, протягом 30 календарних днів не проінформувала структурний підрозділ з питань соціального захисту населення, внаслідок чого заволоділа чужим майном, а саме бюджетними коштами у виді призначеної, нарахованої та виплаченої їй субсидії на відшкодування житлово - комунальних послуг та придбання скрапленого газу, твердого та рідкого пічного побутового палива в період часу з травня 2020 по квітень 2021 року в розмірі 12029 грн. 91 коп., чим спричинила державі в особі Управління соціального захисту населення Тернопільської районної державної адміністрації матеріальну шкоду на вказану суму", - йдеться у повідомленні. 

Жінка провину визнала та розкаялась. Органи соціального захисту вимагали від підозрюваною повернути їм всю суму субсидій. 

Суд визнав підозрювану винною та оштрафував на 510 грн. Також вона повинна повернути державі понад 12 тис. грн субсидії. 

Більше новин Тернополя читайте за посиланнями:

Останні новини

© 2021 Тернопільські події Оперативні новини Тернополя
podiya.te.ua@gmail.com