Тернопіль:

Курс НБУ

Курс НБУ

У Зарваниці вимушені переселенці посадили горіховий гай: фото

S1.jpgНовини Тернопільщини: Екологічне бюро Тернопільської архиєпархії УГКЦ разом із вимушеними переселенцями в Зарваниці підтримало безтермінову Всеукраїнську екологічну акцію «Посади дерево миру».

Про це повідомляє Екологічне бюро УГКЦ. 

Місцевий референт о. Василь Шафран разом із о. Януарієм Твердуном розмітили площу та підготували посадковий матеріал і органічні добрива для висадки саджанців.

Жертви російської агресії в Україні, що знайшли свій прихисток у Зарваниці, радо відгукнулися на пропозицію взяти участь у цій акції. Українці із Київщини, Харківщини, Донеччини, Луганщини, Запоріжжя та інших регіонів нашої Богом даної землі заклали горіховий гай у чудотворному Марійському духовному центрі.

«Кожна рослина, кожне деревце є живим Божим створінням, яке служить Богові, людям та всьому світу. Ці посаджені дерева служитимуть і пташкам, і звірятам, та й нам самим, що потерпаємо від нестачі чистого повітря та надлишку парникових газів в атмосфері, особливо в цей воєнний час, коли наша природа у величезних масштабах нівечиться. Нехай цей горіховий гай стане природним пам’ятником цих важких часів і дарує добрі плоди для мирного розквіту України», – зазначив о. Василь.

Останні новини

© 2021 Тернопільські події Оперативні новини Тернополя
podiya.te.ua@gmail.com