Тернопіль:

Курс НБУ

Курс НБУ

На Тернопільщині в ресторані чоловік порізав дитину: подробиці

9p sud d 850Новини Тернопільщини: У с. Язловець Бучацької ТГ Тернопільської області одружений житель села Підзамочок Бучацької ТГ порізав неповнолітнього. За це суд першої інстанції засудив його до 6 місяців позбавлення волі та 100 тис. грн моральної компенсації. Проте потерпілий не погодився з цим та оскаржив рішення 

Про це йдеться у повідомленні Тернопільського апеляційного суду, пишуть Тернопільські події. 

Як йдеться у судовоому рішенні нападник пішов у приміщення кухні ресторану та взявши звідти кухонного ножа, умисно наніс удар ножем в праву ділянку живота неповнолітньому потерпілому, внаслідок чого спричинив тілесне ушкодження у вигляді проникаючого поранення живота з ушкодженням печінки, що супроводжувалось внутрішньочеревною кровотечею та привело до масивної крововтрати, яке за ознакою небезпеки для життя в момент заподіяння відноситься до тяжких тілесних ушкоджень.

На думку адвоката потерпілого суд не врахував ступінь тяжкості вчиненого злочину, який є тяжким та обставину, що обтяжує покарання - вчинення злочину в стані алкогольного сп`яніння. Прокурор підтримував позов потерпілого. 

Апеляційний суд покарав нападника до 5 років позбавлення волі. 

Більше новин Тернополя читайте за посиланнями: 

Останні новини

© 2021 Тернопільські події Оперативні новини Тернополя
podiya.te.ua@gmail.com