Тернопіль:

Курс НБУ

Курс НБУ

У Тернополі запрацює пілотний проєкт безкоштовної check-up діагностики для жителів громади

3-0_meditsina-20_07_2021.jpegНа базі Тернопільського міського лікувально-діагностичного центру з вересня впроваджується пілотний проєкт безкоштовної check-up діагностики для жителів Тернопільської громади старших 55 років.

Про це повідомили в Тернопільські міській раді. 

Сheck-up - це регулярний глибокий, комплексний медичний огляд з урахуванням віку, статі, генетичних особливостей. Комплексна діагностика містить у собі спеціалізовану консультацію фахівців різних профілів, проведення лабораторних досліджень, інструментальне та апаратне обстеження.

Базова програма check-up діагностики для всіх пацієнтів включає:

-  ЕКГ;

-  Флюорографію;

-  УЗД;

-  Дерматоскопію;

-  Дистанційну пневматичну тонометрію;

-  Пульсоксиметрію.

Відділення превентивної медицини, що буде працювати у лікувально- діагностичному центрі – це сучасний мультидисциплінарний підрозділ, що спеціалізується на проведенні комплексної превентивної діагностики check-up та всіх видів профілактичних оглядів, серед них: комп’ютерна томографія, рентгенографія, цифрова флюорографія, ендоскопічна діагностика, ультразвукова діагностика, функціональна діагностика, широкий спектр лабораторних досліджень, психофізіологічна експертиза, усі види профілактичних медичних оглядів, стоматологія, «Хірургія одного дня», лікування у денному стаціонарі.

Базова програма комплексної діагностики триває два дні.

Прийом пацієнта проходить у формі бесіди з лікарем, де вказується мета діагностики, симптоми, що турбують, індивідуальні особливості організму тощо.

Телефон «гарячої лінії» «діагностика check-up» - (097) 157 16 17.

Загальнонаціональна програма «Здорова Україна» розроблена Офісом Президента спільно з трьома міністерствами: охорони здоров’я, молоді та спорту, освіти та науки та багатьох експертів різних галузей і спрямована на досягнення єдиної головної мети - «Українці мають жити довше».

Більше новин Тернополя читайте за посиланнями: 

Останні новини

© 2021 Тернопільські події Оперативні новини Тернополя
podiya.te.ua@gmail.com