Тернопіль:

Курс НБУ

Курс НБУ

Кинувся рятувати, відтягувала поліція: власник ресторану розповів про пожежу в центрі міста

c3a56158230b9d92e92618bf61d4f7d8У Тернополі в центрі міста горів бар "Коловорот". Його власник заявляє, що заклад могли підпалити. 

Про це повідомляють "Тернополяни". 

“Ззранку, я був тут у закладі, не було чути ніякого диму, нічого не горіло, мені передзвонив чоловік, який має офіс у приміщенні поряд, і каже: “Віталік ти гориш”. Невдовзі я побачив дим, та дим не з кухні, чи зі свого приміщення, а дим йшов зверху, я брав каструлі і миски, набирав води та лив туди воду. Я думаю, що це ціленаправлено хтось зверху підпалив приміщення бару, або вилив якусь горючу суміш, або ще щось”, – сказав Віталій Красновський.

Як відзначає Віталій Красновський, рятувальники та поліція приїхали швидко, та 40 хвилин приміщення просто горіло, бо у рятувальників закінчилася вода.

“За 40 хвилин тут усе і згоріло, бо у рятувальників закінчилася вода, – зауважує Віталій. – Мене з приміщення бару витягували працівники поліції насильно, ви ж розумієте я 11 років віддав цьому закладу”.

Віталій Красновський вчора ж написав заяву в поліцію і надіється на відкриття кримінального провадження за фактом підпалу приватної власності – його бару “Коловорот” у центрі міста.

“Дехто заявляє, що загорілося там де у мене був тандир, ось зробіть фото, він захищений з усіх боків і до речі у мене є дозвіл з управління екології на його використання та експлуатацію, – наголошує власник “Коловороту”. – Так що версію з необережністю у техніці безпеки щодо використання тандиру я відкидаю відразу”.

Майно “Коловороту” було застраховане, проте його власник заявляє, що вимагатиме розслідування інциденту. 

Більше новин Тернополя читайте за посиланнями:

Останні новини

© 2021 Тернопільські події Оперативні новини Тернополя
podiya.te.ua@gmail.com