Тернопіль:

Курс НБУ

Курс НБУ

Застав у Німеччині з іншим чоловіком: подробиці смерті подружжя на Тернопільщині

0-27.jpgУ м. Теребовля чоловік вбив свою 28-річну дружину, а потім підірвав себе. Сиротою залишилась 3-річна донька подружжя. 

Знайома загиблих у коментарі Тернопільській події розповіла, що уже відомо, що чоловік спершу вдарив жінку праскою, а потім і задушив шнурком від побутового приладу. 

"Анна - сирота. В місті ходили чутки, що її маму вбив батько, але точно цього не скажу. Аню виховувала її бабуся. Але вона була дуже наполегливою, сама вивчилась в медичному училищі і коли вже завагітніла, то знайшла роботу в Німеччині. Вона донечку лишила тату, а сама поїхала, допомагала їм. Хоча і родина її чоловіка далеко не бідна в Теребовлі", - каже знайома подружжя Надія. 

Про Романа, якого підозрюють у вбивстві, у Теребовлі нічого поганого не розказують. Він виховував доньку, йому допомагала сестра. 

"Не знаю, що на нього найшло. Він любив і дружину, і доньку. Але розумієте, відстань. Аня була в Німеччині, він інколи в Польщу їздив. Коли він із донькою поїхав до дружини в Німеччину, кажуть, що застрав її наче з іншим чоловіком. Аня була дуже красивою. І наче побив бідолашну. Вони хотіли розлучитись, після цього Аня мала намір забрати доньку за кордон, він наче був не проти. Таке вчинив, ніби біс у нього вселився", - каже знайомий підозрюваного Романа Олег. 

Сімейна трагедія в Теребовлі: подробиці

  • У м. Теребовля Тернопільської області знайшли мертвими подружжя - 28-річну жінку та 39-річного чоловіка. Трагедія сталась зранку, 19 червня. 

  • Тіла подружжя знайшла сестра покійного, якій чоловік зателефонував напередодні. Він просив забрати його маленьку дитину. 

  • Жінка в приміщенні спочатку знайшла вбитою 28-річну жінку, а вже зголом і свого брата. Чоловік підірвався. Родинну трагедію розслідує поліція. 

Більше новин Тернополя читайте за посиланнями:

Останні новини

© 2021 Тернопільські події Оперативні новини Тернополя
podiya.te.ua@gmail.com