Тернопіль:

Курс НБУ

Курс НБУ

У Тернопільській області судили чоловіка за те, що він вкрав лічильник

9p sud d 850Новини Тернопільщини: У Козівській громаді Тернопільської області судили чоловіка, який вкрав лічильник із помешкання покійної жінки. Його засудили до 3 років позбавлення волі з іспитовим терміном в 1 рік. 

Про це повідомляють Тернопільські події з посиланням на рішення районного суду. 

Як йдеться у матеріалах суду, 20 травня 2020 року близько 21 год. 00 хв. підозрюваний йшов вулицею села до місця свого проживання, де проходив повз господарство, що належало покійній, в якому ніхто не проживає. В цей час у нього виник злочинний умисел, спрямований на таємне викрадення чужого майна, а саме лічильника активної електричної енергії однофазного електронного «Меридіан» СОЭ-1.02/2Т належного ВАТ «Тернопільобленерго» з будинку покійної, про наявність якого йому було відомо раніше, так як неодноразово перебував у вказаному будинку відвідуючи останню за життя, з метою вмонтувати його у будинку, у якому він має намір у майбутньому проживати.

Вартість лічильника - трохи більше 245 грн. При цьому суд визнав чоловіка винним у крадіжці та засудив його до 3 років позбавлення волі з іспитовим терміном - 1 рік. 

Більше новин Тернополя читайте за посиланнями: 

Останні новини

© 2021 Тернопільські події Оперативні новини Тернополя
podiya.te.ua@gmail.com