Тернопіль:

Курс НБУ

Курс НБУ

У Тернополі деяким жителям міста даватимуть по 10 тис. грн

picture2 kurs valjut dolla 366620 p0Новини Тернополя: До дня місцевого самоврядування в Тернополі традиційно присуджуватимуть та вручатимуть Премії імені Володимира Лучаківського.

Про це повідомили у Тернопільській міській раді. 

Вручення грошової премії у розмірі 10 тис. грн відбуватиметься у трьох номінаціях: «Майбутнє створюється сьогодні», «Формування позитивного іміджу міста» та «Культурно-мистецькі, наукові та інноваційні досягнення».

Премія присуджуватиметься з метою вшанування пам’яті першого українського бургомістра Тернополя Володимира Лучаківського і відзначення жителів громади, які доклали вагомих зусиль до інноваційного, технологічного, наукового, суспільного, громадського, культурного розвитку та формування позитивного іміджу Тернополя.

Пропозиції щодо кандидатів на здобуття Премії подаються в управління культури і мистецтв Тернопільської міської ради (бульв. Т.Шевченка, 1) впродовж листопада керівниками вищих навчальних закладів міста, засобів масової інформації, громадських організацій та галузевих спілок, установ, підприємств та організацій.

Більше новин Тернополя читайте за посиланнями:

Останні новини

© 2021 Тернопільські події Оперативні новини Тернополя
podiya.te.ua@gmail.com