Тернопіль:

Курс НБУ

Курс НБУ

Жителям Тернопільщини виписали штрафи за 1500 фальшивих викликів поліції

policeНовини Тернопільщини: З початку року поліцейські склали понад 1500 протоколів за статтею 183 Кодексу України про адміністративні правопорушення – завідомо неправдивий виклик спеціальних служб. За таке правопорушення передбачено штраф від трьох до семи неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

Про це повідомили в обласній поліції. 

Часто люди намагаються вирішити особисті неприязні стосунки, викликавши поліцейських. У Чорткові місцевий житель, заявив в поліцію про пограбування. Поліцейські, котрі приїхали на виклик з’ясували, що у такий спосіб чоловік вирішив помститися знайомому, зявивши, що той викрав у нього планшет.

Дуже часто заявники телефонували у поліцію напідпитку. Були випадки, коли люди забували, де припаркували свої транспортні засоби і повідомляли про їх незаконне заволодіння. Надходили до поліцейських заяви від громадян про вчинення щодо них крадіжок, грабунків, а згодом з’ясовувалося, що люди самі губили майно.

Правоохоронці звертаються до громадян бути свідомими і перш ніж повідомляти про такі випадки переконайтеся у їх правдивості та достовірності.

Більше новин Тернополя читайте за посиланнями: 

Останні новини

© 2021 Тернопільські події Оперативні новини Тернополя
podiya.te.ua@gmail.com