Тернопіль:

Курс НБУ

Курс НБУ

У Тернополі поліція затримує наркоманів

policeНовини Тернополя: У Тернополі правоохоронці затримують жителів міста із забороненими речовинами. 

Про це повідомили в обласній поліції. 

Під час патрулювання території обласного центру поліцейські помітили підозрілих чоловіків, які побачивши людей в формі почали нервувати. У ході поверхневої перевірки в підозрюваних виявили пакети з невідомими речовинами рослинного походження зеленого кольору та пристрій для їх куріння.

Як вдалося встановити правопорушники – мешканці Тернопільського району 1997, 1998 років народження. У скоєному вони зізналися. 

Того ж дня неподалік місця події, працівники поліції виявили ще одного зловмисника. Побачивши поліцейських, молодик викинув на землю згорток перемотаний стрічкою, в якому знаходився поліетиленовий пакет з речовиною білого кольору. 27-річний тернополянин у скоєному зізнався.

Натомість 20 листопада, під час відпрацювань місцевості, працівники поліції спільного з військовослужбовцями Національної гвардії виявили ще двох осіб, які порушили чинне законодавство. Зловмисник мали при собі заборонені речовини, які за їх словами зберігали для власного вживання.

Всі речовини правоохоронці вилучили та направили на експертизу в Тернопільський науково-дослідний експертно-криміналістичний центр МВС України.

Відомості про події внесено в Єдиний реєстр досудових розслідувань відповідно до частини 1 статті 309 Кримінального кодексу України. Санкція передбачає обмеження волі на строк до трьох років або позбавлення волі на той самий строк.

Більше новин Тернополя читайте за посиланнями:

Останні новини

© 2021 Тернопільські події Оперативні новини Тернополя
podiya.te.ua@gmail.com