Тернопіль:

Курс НБУ

Курс НБУ

На Тернопільщині у жінок вкрали 140 тисяч гривень: як це сталось

поліціяНовини Тернопільщини: У Тернопільській області шахраї продовжують спустошувати рахунки місцевих. Дві жінки лише за добу втратили 140 тисяч гривень. 

Про це повідомили в обласній поліції. 

  • Потерпіла розповіла, що до неї зателефонував чоловік, який представився співробітником фінансової установи. Він запевнив жінку, що невідомі намагаються зняти кошти з її  банківських карток. Аби убезпечити кошти, необхідно перевести кошти на безпечні рахунки.  Додав, що дану операцію слід виконати негайно.  Жінка здійснила три транзакції на різні рахунки і втратила понад 80 тисяч гривень.
  • Ще понад 60 тисяч гривень втратила мешканка Бережанщини. Псевдофінансист повідомив потерпілій, що її карткою намагаються розрахуватися  в інтернет-магазині.  Аби убезпечити кошти, необхідно заблокувати рахунок та змінити пін-код. Усі дії щодо зміни паролів жертва узгоджувала з шахраєм,тож той легко зумів вкрасти гроші.

Відомості про правопорушення правоохоронці внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань відповідно до статті 190 Кримінального кодексу України (шахрайство). Вони встановлюють особи зловмисників.

Більше новин Тернополя читайте за посиланнями: 

Останні новини

© 2021 Тернопільські події Оперативні новини Тернополя
podiya.te.ua@gmail.com