Тернопіль:

Курс НБУ

Курс НБУ

У жителів Тернопільщини аферисти виманили 18 тис. грн

поліціяНовини Тернопільщини: Правоохоронці Тернопільщини продовжують документувати факти шахрайств пов’язаних з привласненням грошових коштів з чужих банківських рахунків. 

Про це повідомили в обласній поліції. 

Зловмисники створюють недостовірні посилання з метою отримання інформації про банківські реквізити та конфіденційну інформацію. Як тільки громадяни заповняли відомості, з їх електронних гаманців зникали заощадження, які пройдисвіти знімали без труднощів.

Від такого роду злочину потерпіло одразу троє мешканців області. Люди купували через сайти-оголошень різного роду товар, який не отримували. Натомість з їх електронних гаманців зникали всі заощадження. Аферисти надсилали краянам фішингові-повідомлення, де громадяни вводили реквізити своїх банківських рахунків та коди доступу. Як наслідок аферисти збагатися за рахунки краян на суму майже 18 000 гривень

Відомості про події слідчі внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань відповідно до статті 190 (шахрайство) Кримінального кодексу України. Триває досудове розслідування.

Більше новин Тернополя читайте за посиланнями:

Останні новини

© 2021 Тернопільські події Оперативні новини Тернополя
podiya.te.ua@gmail.com