Тернопіль:

Курс НБУ

Курс НБУ

22-річний житель Тернопільщини хотів знайти роботу за кордоном і втратив 16 тис. грн

unnamedНовини Тернопільщини: Житель Гусятина хотів влаштуватися на роботу , а натрапив на афериста, який збагатився за його рахунок на 16 000 гривень.

Про це повідомили в обласній поліції. 

Потерпілий розповів, що знайшов в інтернеті оголошення про можливість працевлаштуватися в Німеччині. Дана публікація його заінтересувала, адже на даний момент він знаходиться закордоном, тож написав «роботодавцю». Невідомий пообіцяв допомогти та великий заробіток, однак для цього необхідно переказати 8000 гривень, для оформлення документів. 22-річний заявник погодився та здійснив транзакцію. Через декілька днів йому написав аферист-роботодавець та попросив ще 8000 гривень. Молодик не відмовив та погодився. Однак через декілька днів збагнув, що його ошукали. Телефон пройдисвіта був вимкнений, а допис видалений. За допомогою він звернувся до працівників кіберполіції.

За даним фактом поліцейські відкрили кримінальне провадження за  ст. 190 «шахрайство» Кримінального кодексу України. Проводяться оперативно-розшукові заходи щодо встановлення осіб причетних до протиправної діяльності. 

Більше новин Тернополя читайте за посиланнями:

Останні новини

© 2021 Тернопільські події Оперативні новини Тернополя
podiya.te.ua@gmail.com