Тернопіль:

Курс НБУ

Курс НБУ

У Тернополі судитимуть жінку, яка намагалась вбити своїх дітей

police5jpegНовини Тернополя: У Тернополі судитимуть жінку, яка намагалась вбити своїх маленьких дітей. 

Про це повідомили в Нацполіції Тернопільської області. 

Досудове розслідування уже закінчилось. Дії жінки інкримінують, як замах на умисне вбивство двох малолітніх дітей згідно частини 3 ст.15 п.1 п.2 частини 2 ст. 115 Кримінального кодексу України. Жінці загрожує від 10 до 15 років позбавлення волі або довічне ув’язнення.

Мати намагалась вбити своїх дітей, про що йдеться: 
  •  Тернополі жінка намагалась вбити своїх маленьких дітей. Її мати кинулась на порятунок онуків. 
  • Бабуся 4-річної Віки та 5-річного Степанка каже – дивом затирмалась вдома. Жінка вже була біля дверей, як вибіг онук з криками “мама Віку душить".
  • Коли 63-річна жінка вскочила до кімнати то побачила що її донька Надія натягнула внучці на голову пакет і пробує задушити. Почала видирати Віку з маминих обіймів, але та пручалася: відштовхнула стареньку і схопила 4-річну дівчинку за ногу.
  • Бабуся з онуком ніяк не могла видерти дівчинку від розлюченої матері. Тоді Степанко вискочив на сходову клітку і почав гукати допомоги. Першою волання дитини почула сусідка пані Марія. Жінка в піжамі вбігла до квартири і оторопіла. Довкола розкиданий одяг, взуття, а на ліжку боролися бабуся з матір’ю.
  • Дітей врятували та госпіталізували. 
  • Родичі розповідають, що жінка не пам’ятає того, що сталося. Від висновку психіатрів щодо осудності Надії буде залежати і розслідування поліцейських. За цим фактом правоохоронці розпочали кримінальне провадження за статтею “Замах на вбивство”.

Більше новин Тернополя читайте за посиланнями: 

Останні новини

© 2021 Тернопільські події Оперативні новини Тернополя
podiya.te.ua@gmail.com